Min inomhussäsong 2019!

Jag är nöjd med årets inomhussäsong! Jag har fått med mig några nya erfarenheter och många roliga minnen. Här är lite statistik från inomhus säsongen:

 • 3 SM guld
 • 1 JSM guld
 • Världsetta U20 längd och 60mh
 • Världsfyra U20 mångkamp
 • Varit med på Nordenkampen
 • Varit med på IEM Glasgow
 •  Fyra genom tiderna i Sverige i 60mh kvinnor

Nu eftersäsongen så är det ju dax för alla årsmöten. Hallands friidrottsförbund hade sitt årsmöte för ca en vecka sedan. Jag har fick då äran att gå upp och ta emot Japanpriset och Hallands juniorpris. Japanpriset är ett pris som delats ut till Hallands bästa friidrottare och det var fjärde året i rad som jag fick ta emot priset. riktigt kul. Motivering löd såhär:

Tilde har…….

 • Under året vunnit UEM guld.
 • Vunnit ungdomsfinnkampen
 • 5:a på svenska årsbästa för kvinnor längd
 • blivit utagen av SOK för deras satsning mot kommande OS i Paris och Los Angeles
 • 3 första platser på årsbästalistan för F17
 • just nu 29 individuella distriksrekord utomhus och 24 distriksrekord inomhus.