Team

Erik: huvudtränare

När jag var 11 år tog Erik över som huvudtränare för gruppen jag var med i och vi har fortsatt vårt samarbete sedan dess. Att Erik själv har en bakgrund som höjd- och längdhoppare är väldigt bra då han förstår känslan att hoppa både när allt stämmer perfekt och när det inte gör det. Han utbildar sig hela tiden vidare och vill alltid lära sig mer. Han är också öppen för att lyssna på andra tränare för att vi som team ska utvecklas så bra som möjligt! Läs mer här.

Jasmine: Fysio

Första gången jag träffade Jasmine var när jag fick en lätt skada i vänstra baksidalår, då var jag 10 år. Ända sedan dess har jag fortsatt träffa Jasmine regelbundet för att stärka upp min kropp och förebygga skador. Jag får hela tiden med mig övningar att ta med mig ut på friidrottsbanan, detta har varit en viktig del i min utveckling. Passen hos Jasmine är alltid glädjefyllda och hon ger mig alltid så mycket positiv energi. Jasmine och Erik lägger upp träningen utefter säsongen och vart jag bör ligga utifrån viktiga tävlingar. Vi försöker göra allt med kvalitet och noggrannhet. Läs mer här.

JRS Sport managmen

Jag och JRS Sport managment har samarbetat sen 2017. Dem har varit en bra stödfunktion. De har promotat mig till bra tävlingar, hjälpt mig med Resor, mediaintresse och sponsorer. 
Läs mer här.

SOK

2020 kom jag med i SOK stöd program topp och talang. För att komma med i topp och talang så måste man prestera på hög internationell nivå och ha kapacitet att någon gång nå medalj på OS. Stöd program ger mig tillgång till SOK:s resursteam (medicinstöd, idrottslig stöd, sociala stödinsatser mm). Jag är jätte glad att SOK tror och stöttar mig. Läs mer här.