Team

Yannick: huvudtränare

Jag började träna med Yannick Tregaro våren 2021. Yannick är en grym tränare med mycket rutin och erfarenhet. Han har en bra känsla för teknik, rytm och tränings upplägg. Yannick kommer alltid till träningarna med bra inställning och ger alltid 100%, vilket smittar av sig och ger oss aktiva extra energin. Vi försöker göra alltid med så bra kvalitet och noggrannhet som möjligt.

Tilde Johansson, Falkenbergs IK, coach Yannick Tregaro

Eric Senorski: Fysio

Eric är sjukgymnast för svenska friidrottslandslaget och har därför varit med på näst intill alla mina ungdom och junior mästerskap. Jag började samarbeta med Eric på riktigt efter min menisken operation hösten 2021. Eric och Yannick la tillsammans upp ett rehab program som gjorde att jag kom tillbaka starkt. https://sportrehab.se/kontakt/var-personal/eric-hamrin-senorski/

JRS Sport managmen

Jag och JRS Sport managment har samarbetat sen 2017. Dem har varit en bra stödfunktion. De har promotat mig till bra tävlingar, hjälpt mig med resor, mediaintresse och sponsorer. 
Läs mer här.

SOK

2020 kom jag med i SOK stöd program topp och talang. För att komma med i topp och talang så måste man prestera på hög internationell nivå och ha kapacitet att någon gång nå medalj på OS. Stöd program ger mig tillgång till SOK:s resursteam (medicinstöd, idrottslig stöd, sociala stödinsatser mm). Jag är jätte glad att SOK tror och stöttar mig. Läs mer här.