Min inomhus säsong 2022

Jag skulle sammanfatta min Inomhus säsong som bra och i sin helhet är jag nöjd. Det som jag framförallt tar med mig är ett nytt inomhus PB på 6.55 och att jag nu kan tävla utan smärta, det är jag otroligt glad för.

Förberedelserna inför den här säsongen har inte varit helt optimala. Mycket fokus har legat på rehab och bygga upp styrkan runt knät som jag tappat.( 10 veckor efter menisk operation) Från början var tanken att vi kanske skulle stå över inomhus säsongen och istället satsa mot sommaren. Men träningen rullade på bra, så vi bestämde oss för att tävla och tog sedan en tävling i taget. Med tanken på den bakgrunden som jag har haft är jag positivt överraskad att allt flutit på såpass bra.

Det blev tillsist  5 tävlingar. Höjdpunkterna var att få till 3 hopp över mitt gamla inomhus pers från 2019 och att ta hem vinsten på Nordenkampen. Måste passa på att ge kredd till Eric Senorski och Yannick som hjälpt mig att komma tillbaka. Jätte tacksam! Team

Nu är det bara att fortsätta att göra jobbet och köra vidare på samma spår. Ska bli spännande och kul att se vad sommaren kan erbjuda. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *