Mitt liv under Corona

Förra helgen skulle jag enligt min periods planering som jag tillsammans med Erik (coach) och Jasmine (Fysio) satte upp inför säsongen stå på startlinjen och vara redo att göra min första tävling för säsongen. Men efter rådande situation så är tävlingarna som nästan allt annat inställda eller uppskjutna. Istället kör jag på med träningen här hemma i Falkenberg och pluggar på distans. Att läsa hemifrån har passat mig jätte bra. Jag känner att jag har varit mer effektiv och jag har kunnat lägga upp en studieplan som passar bra för mig och träningen. Men om ca 20 dagar är skolans slut och jag tar studenten. Tjoho! Ska bli så skönt att sluta skolan. Tyvärr får vi inte en student som alla studenter brukar få, men jag har ju självklart förstående för det och jag tror min student kommer bli toppen ändå.

Eftersom som situationen är som den är just nu i världen och att säsongen kommer bli som den bli, så är jag jätte glad att mitt Team och mina samarbetspartnerns tror på mig trots situationen.

Mitt TEAM

Jag har ett bra Team runt omkring mig för att jag ska kunna utvecklas och uppnå mina mål. Jag har min Tränare Erik Svensson och min Fysioterapeut Jasmine Båtelson och vi har jobbat i mer än 8 år tillsammans. Vi försöker allt göra allt med kvalitet, noggrannhet och vi tror verkligen på det vi gör. Jag är även glad att Olympiska kommittén tror på mig och mitt team. I år kom vi med i SOK topp och talang grupp som innebär en satsning tillsammans med SOK mot OS i Tokyo 2021. För att jag ska fortsätta att utvecklas och lyckas med min satsning så behöver jag samarbetspartnerns som också har som mål att göra allt med kvalitet och noggrannhet precis som vi. Därför är jag jätte tacksam att Hygienteknik, Nike och Falkenbergs IK stöttar mig.

Hygienteknik tillverkar och distribuerar städutrustning samt kem under varumärket Activa städ-kemprodukter till den professionella städmarkanden och deras version är att alltid försöka vara i framkant av utvecklingen i deras område. Hygienteknik har ett brett sortiment med över 5000 artiklar som hela tiden anpassas efter kundernas önskemål. Jag har själv varit på besök hos hygientekniker huvudkontor i Västerås. Det var verkligen jätte fint. Nu under Corona tider sköter dem alla vårdartiklar till Västmanlands 10 kommuner, så de inte står utan skyddshandskar och handsprit med mera.

Läs mer http://www.hygienteknik.se/

Jasmine, jag och Erik i Doha