Bauhaus Galan 2020

Jag har alltid följt Diamond Leauge tävlingar på teven sen jag var liten och i helgen fick jag själv chansen att stå på ansatsbanan och genomföra min första Diamond League tävling. Det var en spännande upplevelse och extra roligt var det att komma över 6.50 igen och sätta ett nytt Säsongs bästa.

Detta året har varit lite kämpigt för mig. Jag har verkligen träna på jätte bra, men ändå har inte resultaten kommit som jag velat. Jag har trots allt tävlat på och känslan efter varje tävling har bara blivit bättre och bättre. Inför Bauhaus galan hade jag en bra känsla, jag visste att det fanns mer i mig än vad jag fått ut i dem senaste tävlingarna. Jag är därför nöjd att jag lyckades hoppa 6,52 och sätta nytt SB. Det har varit motigt detta året, men jag är glad att jag bara kört på och i helgen visade det verkligen att vi är på rätt väg. Jag tar med mig denna känslan, upplevelsen och nu är det bara att fortsätta i samma riktning.

Nästa tävling blir Göteborgs GP.