Mitt nya upplägg

Nu har grundträningen och jobbet mot sommaren dragit igång på allvar. Denna period ser dock mycket annorlunda ut än tidigare försäsongen för min del. Jag kommer nämligen göra en förändring som innebär att jag kommer börja träna med Team Tregaro i Göteborg. 

Jag kommer nu ha Yannick Tregaro som huvudcoach och träna hundra procent i Göteborg. Den stora anledningen till detta är att jag känner att jag behöver något nytt och miljöombyte. Jag har tidigare i Falkenberg inte haft någon grupp eller sparring på träningar vilket jag har saknat och känner att jag vill ha. Yannick är en jätte bra tränare som jag har känt länge och jag tror verkligen på hans upplägg och plan. 

Erik kommer finnas kvar i bilden fast i en annan roll. Även min fysio Jasmine kommer finnas kvar. Jag är glad att allt har löst sig bra och jag ser framemot sommar säsongen.

 

Just nu bor jag tillsammans med min syster Molly som spelar fotboll i BK Häcken på Quality Hotell The Weaver i Möndal. Ett helt nybyggt hotell som öppnade en 15 mars. Vi fick ett jätte bra erbjudande, vilket gör att vi slipper pendla varje dag. Vi är grymt tacksamma och personalen har varit helt fantastiska. Vi trivs verkligen jätte bra. Hotellet ligger helt perfekt för familjer att enkelt ta sig med Spårvagnen in till Liseberg, tar endast 8 minuter. The Weaver är även ett klockrent hotell för föreningar och lag, då dem flesta dubbel rummen har utfällbara våningssängar vilket göra att man kan bo fyra styckna i varje rum. Frukost buffén är super god. Vi har dock inte testat att äta på kvälls restaurangen Brasserie X ännu. Men menyn såg smarrig ut, så vi ser mycket framemot att testa den snart.
https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/goteborg/quality-hotel-the-weaver/

Som sagt har det skett en stor förändring för min del, men allt känns jätte bra hittills och jag är full av motivation och taggad för sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *