Mitt Instagramkonto Ă€r tillbaka😊

Är sĂ„ himla glad att jag ÄNTLIGEN fick tillbaka mitt Instagram konto. Mitt konto blev hackat söndag natt den 11 oktober. Det tog ca 12 dagar innan jag fick tillbaka det. Vilket jobb, tid och energi jag har lagt pĂ„ att försöka fĂ„ kontakt med Instagram. Det har inte varit lĂ€tt! Jag har verkligen försökt skrivit och ringt runt till alla kontakter jag har och Ă€ven skrivit till andra som nĂ„gon gĂ„ng blivit hackade och se hur dem löste problemet.
Jag mĂ„ste verkligen tacka alla som har lagt ner tid, stöttat och engagerat sig för att hjĂ€lpa mig. Är otroligt tacksam!! Tack Ă€ven till Instagram som tillslut gav tillbaka mitt konto. Är verkligen sĂ„ glad och lĂ€ttad att det nu Ă€r tillbaka. Jag har lĂ€rt mig en lĂ€xa och det Ă€r skönt att nu kunna fokusera pĂ„ betydligt mer roliga saker. 😊

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *