Mitt Instagram är hackat

Söndag den 11 oktober blev mitt Instagram konto Tildejohansson5 kapat. Jag kom precis över 10k följare och fick ett DM av någon som jag trodde var Instagram support. På meddelandet stod det att jag kunde få en blå bock, alltså få ett verifierat konto. Det var sent på söndagen, jag var trött och tänkte inte så mycket, så jag tryckte givetvis vidare på länken. När jag vaknade dagen efter var kontot borta. Såklart fick jag lite panik och man känner sig så dum för att man var så ivrig och inte tillräckligt skeptiskt. Någon har alltså nu tagit över kontot och jag har ingen kontroll. Kontot kom dock tillbaka ett tag under måndagen och sedan på kvällen hade hackaren bytt namn på kontot. Alla mina vänner och familj anmälde då det genast och en timme senare var allt borta igen. Nu har det gått 10 dagar och jag har fortfarande inte lyckas få tillbaka kontot. Det känns super tråkigt eftersom det är många års av arbete som jag lagt för att jobba upp kontot och det är en viktig del i min friidrotts satsning. Det har varit många som lagt ner tid och energi för att försöka hjälpa mig och det uppskattar jag jätte mycket. Jag kommer fortsätta att jobba för att få tillbaka det. Hoppet lever kvar 🙏

https://www.expressen.se/gt/sport/friidrott/supertalangen-hackad-nu-vadjar-hon-om-hjalp/

Hackaren har betat namn på mitt konto


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *