Junior EM Guld och Silver

Asså vilket junior mästerskap det blev i Borås. Det var så häftigt att ta hem två medaljer på hemma plan.

Det jag minns mest från helgen var när jag tog hem guldet på 100mh. Jag hade en grym känsla innan loppet och jag hade bara fokus på mig själv. Hela loppet blev klockrent och jag persade med 2 tiondelar till 13.16 och tog hem guldet. Det var så kul speciellt när det var så bra stämning på läktaren och hela familjen var på plats.

Dagen efter hoppade jag även till mig en silver medalj i längd. Jag började med 2 övertramp. Men i tredje omgången lyckades jag få in ett godkänd hopp och jag fick därmed hoppa de tre sista hoppen. 6.52 blev det längsta hoppet till sist och jag slutade tvåa.

Två medaljer på ett och samma mästerskap blev det och jag är jätte nöjd.

Tilde Johansson
Tilde Johansson
Tilde Johansson