Den här resan till Ungern har varit kul och lärorik.

Jag började mitt tävlande på måndagen då det var längd kval. Kval gränsen var 5.85 och det klarade jag i första försöket.

Dagen efter var det final. Det var väldigt olika vindar och det gjorde det ganska svårt att få till ansatsen. Jag fick även lite känningar i rumpan under tävlingens gång som jag hade i världsungdoms spelen, men denna gång var det inte alls lika mycket. Inför sista hoppet låg jag på femte plats, men jag klappade igång publiken och klarade att hoppa upp mig på tredje plats. Efter tävlingen var jag besviken för att jag vet att jag hade guld hopp i mig. Men det var ändå kul att gå ifrån tävlingen med en medalj.?

2 dagar efter sprang jag semi i 100mh. Allt kändes jätte bra innan, men på andra häcken slog jag i häcken rejält och jag tappade mycket med fart, men jag fortsatte loppet och på sjunde häcken ramlade en polska på min bana och jag fick runda henne för att stå på benen. Men fast detta röriga lopp så kom jag under 14s och jag är förvånad att jag stod på benen. Sverige skickade in en protest eftersom polskan ramlade in på min bana. Vi trodde inte den skulle gå igenom, men det gjorde den. Dagen efter stod jag på banan igen. Helt ensam och jag var jätte taggad och jag tyckte att det skulle bli jätte kul att få springa igen. Jag var så taggad att jag kom med fel ben på första häcken (som aldrig har hänt innan) och jag fick avsluta loppet. Jag var såklart besviken, men nu har jag glömt de där loppet.

Jag kom i alla fall hem till Falkenberg med ett europeisk ungdoms OS brons. Men nästa gång vill jag höra min nationalsång och stå överst på pallen.?

Utanför tävlingarna hade vi jätte roligt. På kvällarna hade vi roliga lekar eller uppdrag som vi skulle göra under dagen. Vi bodde i vånings hus och hela svenska truppen bodde på våning 8 eller 9. Alla 7 friidrott tjejer bodde tillsammans i en lägenhet. Maten fanns i ett jätte stort mattält. Det var lite ensidig mat men det gick att äta och det fanns alltid något man tyckte om. Det fanns också mycket säkerhets kontroller, innan maten, innan boendet, innan arenan mm. Vi gick också på en invigning där vi fick gå in på inneplan när dom ropade Sverige. Och vi gick också på en avslutning där det var lite uppvisningar i början, men sen var det mest dans när en DJ kom dit.

Nästa år är det JEM för 17 åringar i Gyor och då hoppas jag att jag får chansen att komma dit igen.