Ett av mina finaste priser

Ett av mina finaste priser jag har fått i mitt liv var när jag skulle gå ut årskurs 9 på Vesterhavsskolan. Då fick jag ett pris som kallas Miss Sunshine och det är en sån fin motivering.

Priset som årets Miss Sunshine går till en person som är en mycket bra representant för skolan. Du står för så många bra saker och egenskaper. Du är pålitlig och lojal i alla lägen. Dig kan man verkligen lita på. Du är också väldigt flitig och ambitiös, det syns i dina betyg. Men ibland har du misslyckats på prov, som alla gör, men då har du bitit ihop utan att gnälla och tränat ännu hårdare till nästa gång. Du är alltid omtänksam och en självklar del av gruppen. Din naturliga pondus är stor och du har stor integritet. Med stolthet vill vi ge denna tröja till en stor människa. Ta emot det här priset som Vesterhavsskolans Miss Sunshine

Tack för att du finns Tilde Johansson

Priset var ”bara” en tröja, men ändå så är det ett av mina finaste priser tack vare en sådan fin motiveringen och jag blir så himla glad varje gång jag läser motiveringen. Även om det var 1.5 år sedan nu så är jag så tacksam att jag fick priset för årets Miss Sunshine.