I helgen var de USM i Uddevalla och jag kom hem till Falkenberg med 2 SM guld.?

Jag började tÀvlingen pÄ lördag morgon med kula. Kulan blev vÀldig spÀnnande. Jag lÄg pÄ en tredje plats vÀldigt lÀnge. Men till sist hamnade jag precis utanför pallen pÄ en fjÀrde plats, 7cm frÄn andra platsen, men jag gjorde ÀndÄ pers.

Efter kulan hoppade jag lÀngd kval. Kval grÀnsen var 5.10 och jag behövde bara ett hopp för att gÄ vidare till final, sÄ de var skönt. Jag hade Àven kval pÄ 200m, jag sprang pÄ tiden 25.03 och gick direkt till final med den snabbaste tiden. PÄ lördag kvÀllen bodde jag och familjen pÄ hotel med coachen Erik, Sofie och klubbkompisen Amanda.

PÄ söndag var de final bÄde i lÀngd och 200m. I lÀngd hoppet stÀmde ansatsen inte riktig. Jag fick aldrig till en bra planktrÀff. Men resultatet blev 5.78, utan att trÀffa plankan och de rÀckte till ett guld. Jag blev jÀtte glad! Men jag firade inte sÄ lÀnge, för jag fick snabbt ladda om till finalen pÄ 200m som gick lite senare pÄ eftermiddagen. I finalen fick jag en bra start och kom i kapp tvÄan efter första kurvan och var förbi pÄ lÄngsidan. Sen tryckte jag pÄ Ànnu mer i sista kurvan och kom in i mÄl som segrare?. Tiden var 24.95, första gÄngen jag var under 25 s, sÄ de var riktigt kul.

En bra helg med 2 SM guld!! image