Intersport athletic indoor Göteborg

Intersport athletic indoor är en 2 dagars friidrotts tävling i Göteborg. Jag var med i denna tävlingen för att förbereda mig till USM som är nästa helg. De gick bra och jag fick en härlig känsla.

Första dagen sprang jag 60m. Försöket gick bra, fick en sådär bra start, men jag sprang in på tiden 7.83 och kom till final med den bästa tiden. Det var även person bästa och jag kom upp på tredje platsen på Sverige listan. Finalen gick även den bra. Fick heller inte den perfekta starten i finalen, men jag vann finalen ändå och med samma tid som i försöken 7.83.

Efter 60m hade jag kula. De gick helt okej! Jag är kanska ojämn i mina stötar, men slut resultatet blev 11.40 och jag hamnade där med på en andra plats.

Andra tävlings dagen hoppade jag längd och sprang 200m. Längden gick bra! Jag började med 2 över tramp. Sen fick jag till ett godkänt hopp men jag var 20 cm innan plankan, men ändå ett 5,60 hopp. Jag gjorde bara 4 hopp, men jag fick in en skön känsla till SM och jag kom upp på första platsen på Sverige listan. De bästa med allt var att jag inte kände något i knät. Jag har tagit de lite lungt med alla hopp i vinter eftersom jag då har haft lite problem med knäna för att jag växer. Men jag hade inga problem på tävlingen så de var gött.

Efter längden sprang jag 200m. Loppet gick kanon jag vann med tiden 25.06 och förstärkte därmed min första plats på Sverige listan.

Om man sammanfattar helgen har den varit bra och en skön uppladdning till USM nästa helg. ?

Mitt 5.60 hopp

Mitt 5.60 hopp