Seriematch i frittrotten ?


I Ă„r tĂ€vlade FIK i div 1 eftersom vi gick upp förra Ă„ret. TĂ€vlingen gĂ„r till sĂ„ att 6 klubbar tĂ€vlar mot varandra i 18 grenar och man fĂ„r bara ha en aktiv i varje gren frĂ„n varje klubb. Den som vinner fĂ„r 6 poĂ€ng och 2:an fĂ„r 5 poĂ€ng OSV. Jag sprang 400mh, kastade spjut och sprang staffet för FIK. 400mh gick bra. Jag gick ut lite för hĂ„rt, runt 27.50 pĂ„ första 200m. Men jag höll relativt bra hela vĂ€gen fast att jag var trött i slutet. Tiden blev 61.84 och jag tog 6 poĂ€ng till laget. ? I spjut kastade jag 36.63 med 600g spjut och jag tog Ă€ven dĂ€r 6 poĂ€ng. 4‱100 vann vi ocksĂ„. Jag sprang tredje strĂ€ckan, vi fick bra vĂ€xlingar och vi kom in pĂ„ tiden 48.81.

NÀr dagen var slut lÄg vi 2:a bara 1 poÀng frÄn ledande Lerum som hade 71 poÀng. Men det Àr hÀr Àr bara första tÀvlingen. Vi har chans att gÄ upp i ledningen nÀsta tÀvling som Àr i mitten av augusti.

image