Ungdomsfinnkampen 2016 ??

Det har varit en fantastisk helg i Tammerfors  dÀr jag för första gÄngen fick reprensentera Sverige.

Vi Äkte tidigt pÄ fredags morgonen med bÄt mot Tammerfors. BÄt resan tog 12 timmar sÄ under resan gick vi pÄ dopingutbildning, gjorde samarbetsövningar och skapade en egen lÄt i olika grupper. VÄr grupp vann. Ni kan lysna pÄ lÄten hÀr img_4569. NÀr vi kom fram till Tammerfors var det ganska sent, sÄ vi Ät, hÀmtade vÄra landslagsklÀder och gick och la oss.

PÄ lördags morgon hade vi en  lagsamling innan det var dax att gÄ till arenan, som bara lÄg  5 minuter ifrÄn hotellet. Areanan var fin och hade runt 17000 sittplatser. 1 timme innan calling började jag vÀrma upp till grenen jag skulle tÀvla i alltsÄ lÀngd hopp. Det fanns 2 tv skÀrmar, sÄ nÀr de presenterade oss kom vi upp pÄ storbildskÀrmarna. Efter presentationen drog tÀvlingen igÄng. Det var vÀldigt olika vindar, ibland plus och ibland minus.  Jag började tÀvlingen helt okej, men i 5 omgÄngen fick jag pÄ ett 6 meters hopp som rÀckte till vinst. Det blev en dubbel seger i lÀngden, för  mig och Lovisa. Det var Super kul att tÀvla och det var bra stÀmning frÄn lÀktaren. Resten av dagen och Àven pÄ söndagen satt jag pÄ lÀktaren med laget och sÄg pÄ den stora Finnkampen och hejade pÄ de andra i laget som skulle tÀvla.

Alla i laget var jÀtte snÀlla. Fast att jag var den ygnsta och inte kÀnde sÄ mÄnga, sÄ lÀrde jag kÀnna mÄnga, sÄ det var super kul. imageimage image image image image image image image