Team

Yannick: huvudtränare

Jag började träna med Yannick Tregaro våren 2021. Yannick är en grym tränare med mycket rutin och erfarenhet. Han har en bra känsla för teknisk, rytm och tränings upplägg. Yannick kommer alltid till träningarna med bra inställning och ger alltid 100%, vilket smittar av sig och ger oss aktiva extra energin. Vi försöker göra alltid med så bra kvalitet och noggrannhet som möjligt.

Tilde Johansson, Falkenbergs IK, coach Yannick Tregaro
Erik Svensson, jag och Jasmine på VM i Doha

Jasmine: Fysio

Första gången jag träffade Jasmine var när jag fick en lätt skada i vänstra baksidalår, då var jag 10 år. Ända sedan dess har jag fortsatt träffa Jasmine regelbundet för att stärka upp min kropp och förebygga skador. Jag får hela tiden med mig övningar att ta med mig ut på friidrottsbanan, detta har varit en viktig del i min utveckling. Passen hos Jasmine är alltid glädjefyllda och hon ger mig alltid så mycket positiv energi . Yannick och Jasmine har bra kommunikation med varandra.. Läs mer här.

JRS Sport managmen

Jag och JRS Sport managment har samarbetat sen 2017. Dem har varit en bra stödfunktion. De har promotat mig till bra tävlingar, hjälpt mig med Resor, mediaintresse och sponsorer. 
Läs mer här.

SOK

2020 kom jag med i SOK stöd program topp och talang. För att komma med i topp och talang så måste man prestera på hög internationell nivå och ha kapacitet att någon gång nå medalj på OS. Stöd program ger mig tillgång till SOK:s resursteam (medicinstöd, idrottslig stöd, sociala stödinsatser mm). Jag är jätte glad att SOK tror och stöttar mig. Läs mer här.