Friidrott? VS Fotboll⚽️


I helgen var jag uttagen till fotbolls landslags läger i Växjö och även  Mångkamps läger i Uppsala. Inbjudan från Svenska friidrottsförbundet till friidrotts lägret kom 5 veckor innan och fotbolls lägrets kallelse kom bara 10 dagar  innan helgen. Så jag valde Friidrotts lägret och det gjorde jag bra för att det var super kul.

Vi åkte på fredags eftermiddagen med tåg till Uppsala, jag och min tränare Erik. På kvällen gick vi igenom 2016 Mångkamps säsong och åt middag.

På lördagen gjorde vi häck och höjd övningar. Vi testade också på rotationsteknik i kula.

På söndagen gjorde vi ett jobbig men roligt träningspass  med  2• 8oom, 600m, 300m. Vi gick även igenom Mångkamps tävlingar 2017 och lyssnade på Fredrik Samulssons Mångkamps karriär. (Från Brommapojkarna  till Amsterdam)

Vi gjorde även olika tester under lägret. Nedanför kan ni se mina resultat ?

  • stående längd: 2.55m
  • stående tresteg: 7.27m
  • kulkast bak 3kg: 15.58m
  • kulkast fram 3kg: 14.08m
  • brutalbänk: 39 st

Ett roligt läger som jag är jätte glad för att jag fick vara med på ?


 

image image image